Mexico

Mexico, land van oude Maya tempels, authentieke stadjes, prachtige natuur en fijne stranden.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Land vol contrasten

De hectiek van Mexico-stad tot verborgen cultuur schatten in de regenwouden, stranden afgewisseld velden vol agave-planten, waar de nationale drank tequila van gemaakt wordt tot spiritualiteit versus katholieke feestdagen, een land vol contrasten.

Prachtige stranden

U verlaat Mexico toch zeker niet zonder een paar dagen uit te rusten aan de prachtige stranden van Cancun of Playa del Carmen?

Mexico-stad

Mexico-stad, de hoofdstad van het land, is een ware heksenketel, druk, drukker drukst is hier zeker van toepassing. De overtreffende trap van groot geldt tevens voor deze stad. Het immense Zócalo (centrale plein) met daarop de imposante Basiliek van de Maagd van Guadalupe, voor velen een geliefd bedevaartsoort.

Yucatan

Voordat u naar het meest bezochte gedeelte van de het land (Yucatan) trekt, sla dan de volgende plaatsen zeker niet over. Vergaap u aan de grootste tempel van het land, zelfs van heel Latijns-Amerika Teotihuacán. Maak een boottocht door de drijvende tuinen van Xochimilco. Dol op zilver? Taxco is the place to be. In het oude mijnstadje glinstert het edelmetaal u tegemoet.

Groepsrondreis of fly-drive vakantie

Mexico bereisd u zoals u dat wenst. Kiest u voor een groepsrondreis of gaat uw voorkeur uit naar een fly-drive vakantie? Bent u op zoek naar de ultieme Maya-route, combineer uw reis naar Mexico dan met de landen Belize en/of Guatemala.

Mexico vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Playa del Carmen (Riviera Maya), Mexico
v.a.€ 1074p.p.
incl. vlucht
 27-11-2023, (9 dgn)        Meer fotos
Playa del Carmen (Riviera Maya), Mexico
v.a.€ 1151p.p.
incl. vlucht
 14-12-2023, (9 dgn)        Meer fotos
Cancún Hotelzone km 2-9, Mexico
v.a.€ 1192p.p.
incl. vlucht
 01-10-2023, (9 dgn)        Meer fotos
Playa del Carmen (Riviera Maya), Mexico
v.a.€ 1238p.p.
incl. vlucht
 05-10-2023, (9 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding