Midden Oosten

Dubai

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Dubai

Dubai is één van de bekendste emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten. Het is een overweldigende bestemming, met iconische eye catchers als de Burj al Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, de Palmeilanden en de Burj al Arab, het enige zeven sterren hotel in de wereld en de fraaie Dubai Marina. Welkom in de wereld van groot, groter, grootst. Welkom in Dubai.

Tussen alle hoogbouw ligt het oudste gebouw van Dubai het Al Fahidi Fort. Daterend uit 1787 en huisvest thans het Dubai Museum. De levensechte poppen tonen taferelen uit het dagelijks leven. Geïnteresseerd in hoe het emiraat er voor alle moderne gebouwen er uit zag, sla dit kleine maar gemoedelijke museum dan zeker niet over tijdens uw bezoek.  

Wat kiest u? Dwaalt u langs de kramen en winkels vol kruiden en goud van de Deira Spice Souk en Gold Souk. Gaat uw voorkeur uit naar moderne winkels in een van de vele shoppingmalls die Dubai rijk is.

Voel uzelf voor een dag of een nacht een nomade en trek er op uit naar de woestijn. Kamelen begroeten u en roofvogels landen op uw arm. Buikdanseressen luisteren het verblijf op en wanneer u de sterren telt wordt u een shisha pijp aangeboden.

Het hoogste gebouw ter wereld dient u zeker te bezoeken tijdens uw reis naar Dubai. Vanaf het observatiedek ligt het emiraat aan uw voeten.

Of u Dubai uw eindbestemming is of u het emiraat als tussenstop op weg naar uw vakantieadres gebruikt, de snelst groeiende bestemming ter wereld verveelt nimmer. 

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie?

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding