Zweden

Ontelbare kristalheldere meren, uitgestrekte naaldbossen en enorme vlaktes waar u zo maar oog in oog komt te staan met rendieren, wolven en zelfs beren.

Welkom in Zweden. Naast prachtig natuurschoon, trakteert Zweden u tevens op schitterende architectuur, prachtig design en hippe modeketens.

Stedentrip Stockholm

Stockholm, de hoofdstad, wordt door velen wel bejubeld als een van de mooiste hoofdsteden van Europa. In het Venetië van Scandinavië ontdekt u een stad vol contrasten, een plek waar oud en nieuw hand in hand gaan. Dwaal door de smalle straatjes van de oude wijk Gamla Stan of ontdekt alles op het gebied van mode en design op het hippe en levendige eiland Södermalm.

Perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Wat is er nu leuker dan vakantievieren in uw eigen typisch Zweeds houten huisje, luisterend naar de naam Stuga. Deze rode huizen zijn de perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de omgeving. Ga op fotojacht en vang elanden en rendieren met uw lens of glij door het heldere water tijdens een sportieve kanotocht.

Bijzondere wintersport vakanties

Op zoek naar een bijzondere wintersport vakantie? Denkt u dan eens aan het ruige Norrland. Voor het mysterieuze groene licht aan de horizon trekt u naar het uiterste puntje van het land, naar Zweeds Lapland.

Fly & drive (rond)reis, een autovakantie of kampeerreis

Kiest u voor een fly & drive (rond)reis, een autovakantie of wellicht een kampeer reis, hoe u het land ook ontdekt, Zweden stelt nimmer teleur. 

Diverse themaparken 

Woeste Vikingen, de altijd ondeugende Pipi Langkous en Nils Holgersson die op de rug van gans Maarten naar de horizon vliegt, ze komen allen tot leven in diverse themaparken in het land.

Zweden vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Stockholm, Zweden
v.a.€ 524p.p.
incl. vlucht
 31-10-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Stockholm, Zweden
v.a.€ 558p.p.
incl. vlucht
 31-10-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Stockholm, Zweden
v.a.€ 577p.p.
incl. vlucht
 30-10-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Stockholm, Zweden
v.a.€ 578p.p.
incl. vlucht
 30-10-2023, (8 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding