Turkije

Een van de favoriete vakantielanden van ons Nederlanders. En terecht! Aan de Turkse Riviera of de (Zuid) Egeïsche kust is het immers goed toeven.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Turkije heeft het allemaal

Of u nu kiest voor een all-inclusive vakantie, een familiehotel of relaxen in rustgevende natuur, zoek niet verder, Turkije heeft het allemaal.

Alanya, Antalya, Side

Alanya, Antalya, Side aan de Turkse Riviera, hier geniet u van de heldere blauwe zee, brede stranden, gezellige dorpen en steden en een prachtig bergachtig achterland. Naast genieten van de zon, de zee en het strand struint u hier over kleurrijke bazaars, proeft u van de Turkse keuken en ontdekt de rijke historie van de regio. Bovendien leent de regio zich perfect voor een (luxe) golfvakantie. Gaat u in Turkije voor de hole in one?

Bodrum en Marmaris

Bodrum en Marmaris aan de (Zuid) Egeïsche – ook wel klassieke – kust genieten evenveel faam als de badplaatsen aan de Turkse Riviera. De zee kleurt hier wat donkerder blauw, de baaien worden geflankeerd door olijf- en naaldbomen. Geniet van de lokale keuken en bestel Mezés, diverse smaakvolle kleine gerechtjes, geserveerd met ovenvers brood.

Stedentrip Istanbul

Istanbul is een smeltkroes van kleuren en oosterse geuren. Bezienswaardigheden zijn er in overvloed, te denken aan de Blauwe Moskee, de Aya Sophia en het Topkapipaleis. Bezoek een traditionele hammam, dans tot in de kleine uurtjes in de hippe uitgaansgelegenheden of shop till you drop in de verschillende bazaars die de stad rijk is. Istanbul is hip & happening. In iets meer dan drie uur staat u in de stad die, gescheiden door de Bosporus rivier, zowel in Europa als Azië ligt. Turkije, voor iedereen die van genieten houdt.

zeil/cruisevakantie

De Turkse kust leent zich perfect om per zeil/cruisevakantie ontdekt te worden. Wilt u meer zien dan de fameuze kustlijn? Kies dan voor rondreis door Cappadocië. Per heteluchtballon over het bijzondere vulkanische landschap vliegen mag daarbij niet ontbreken.

Turkije vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Belek - Bogazkent, Turkije
v.a.€ 372p.p.
incl. vlucht
 11-12-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Side - Kumköy, Turkije
v.a.€ 374p.p.
incl. vlucht
 11-12-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Alanya - Avsallar, Turkije
v.a.€ 385p.p.
incl. vlucht
 11-12-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Alanya - Konakli, Turkije
v.a.€ 415p.p.
incl. vlucht
 17-04-2024, (8 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding