Schotland - Welcome to Scotland

Veel natuurschoon van hoge en ongerepte kwaliteit

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Stedentrip Edinburgh

Edinburgh is de indrukwekkende hoofdstad van Schotland. Men ziet heel Edinburgh vanaf de top van Arthur's Seat, een uitgedoofde vulkaan, die in alle opzichten een van de grootste toeristische attracties van de stad is. Het beeld van de historische oude stad word bepaald door Edinburgh Castle met rotsachtige kantelen. Het kasteel is gebouwd op Castle Rock. Het nieuwe stadsdeel is bijzonder elegant, met mooie Georgische terraswoningen. De hoofdstraat wordt de Royal Mile genoemd. Edinburgh is bekend vanwege het grote theaterfestival dat elke zomer gehouden wordt.

Glasgow

Glasgow is de grootste stad van Schotland en heeft een sterke industrieel verleden. De stad is beroemd vanwege de transformatie van de wijk aan de rivier ziet de historische stad Glasgow zijn toekomst in de dienstverlenende sector, met name in het toerisme en zakelijke conferenties. Het is een van Europa's eerste post-industriële steden en Glasgow heeft de indrukwekkende aanprijzing van Britse Stad van Architectuur en Design ontvangen. De architectuur van de stad is zeker een attractie op zich, vooral de indrukwekkende Victoriaanse gebouwen en natuurlijk de unieke meesterwerken van een van de meest gevierde inwoners van Glasgow, architect en ontwerper Charles Rennie Mackintosh.

Whiskydistilleerderijen

Op een enkele uitzondering na is van grootschaligheid nog geen sprake. Bekend zijn ondermeer de bezoeken die je aan de whiskydistilleerderijen kunt brengen (Malt Whisky Trail).De Highlands staan bekend om het natuurschoon en de mooie wandelingen die je er kunt maken.In Schotland zijn veel meren zoals het bekende Loch Ness (monster) waar boottochten gemaakt kunnen worden.

Schotland vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
v.a.€ 476p.p.
incl. vlucht
 11-01-2024, (8 dgn)        Meer fotos
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
v.a.€ 477p.p.
incl. vlucht
 11-01-2024, (8 dgn)        Meer fotos
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
v.a.€ 531p.p.
incl. vlucht
 11-01-2024, (8 dgn)        Meer fotos
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
v.a.€ 533p.p.
incl. vlucht
 12-11-2023, (8 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding