Malta

Wat is toch die stip midden in de Middellandse Zee, nabij Sicilië. Een eiland klein maar fijn, luisterend naar de naam Malta. Malta, samen met de nog kleinere eilanden Gozo en het vrijwel onbewoonde Camino zijn een trefpunt waar cultuur en heldere blauwe baaien bijeenkomen.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Blue Lagoon

Een plek die u absoluut niet mag missen tijdens een reis naar Malta is de zogenaamde Blue Lagoon. Een fantastisch natuurfenomeen, een lagune waar het water zo blauw is dat het lijkt alsof u in een zwembad zwemt. U gelooft uw ogen niet. Ook bij een ander fenomeen op het eiland, zullen uw ogen nauwelijks de schoonheid kunnen bevatten. Azure Window, is het letterlijk en figuurlijk het venster van Gozo.

Luxe strandvakantie

Voor een luxe strandvakantie trekt u naar het mondaine St.Julians waar u luieren in het fijne zandstrand afwisselt met culturele bezienswaardigheden. In de haven liggen de kleurrijke vissersscheepjes aangemeerd, de buit voor vandaag is binnen.

Fan van de onderwaterwereld?

Zet u masker op en bevestig uw fles op uw rug en ontdek de onderwaterfauna bij het eiland Gozo. Duik in het ‘Blauwe Gat’ en geniet van de bonte stoet vissen die aan u voorbij trekt.

Stedentrip Valletta

In de hoofdstad Valletta huisden ooit Romeinen, Arabieren en meest recentelijk Engelsen. Brengt u eens een bezoekje aan het statige paleis of het indrukwekkende gerechtsgebouw van deze plaats.

Gaat u mee op reis naar deze unieke parel? U zult er geen spijt van krijgen, dat beloven we u.

Malta vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Cirkewwa, Malta
v.a.€ 193p.p.
incl. vlucht
 27-03-2023, (4 dgn)        Meer fotos
St. Paul's Bay, Malta
v.a.€ 232p.p.
incl. vlucht
 27-03-2023, (4 dgn)        Meer fotos
St. Julian's, Malta
v.a.€ 241p.p.
incl. vlucht
 22-03-2023, (2 dgn)        Meer fotos
Mellieha, Malta
v.a.€ 242p.p.
incl. vlucht
 22-03-2023, (2 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding