Macedonië

Macedonië biedt naast tal van cultuurhistorische bezienswaardigheden ook schitterende meren, indrukwekkende bossen en imposante bergen.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Gastvrij

De gastvrijheid van de lokale bevolking is ongekend en het prijsniveau in het land is zeer aantrekkelijk. Welkom in Macedonië, uw aangename vakantiebestemming. Een bestemming met voor elk wat wils. Of u op zoek bent naar een avontuurlijke reis of zon- en strandliefhebber bent, in Macedonië vindt u wat u zoekt.

Vakantie Ohrid

Velen zijn het er over eens, de beste plaats om uw vakantie door te brengen is Ohrid. Dit sprookjesachtig stadje is prachtige gelegen aan het gelijknamige meer. In Ohrid treft u stranden in combinatie met schitterende natuur. Voeg daar een rijke cultuur en een bruisend nachtleven aan toe en u heeft de sleutel tot een onvergetelijk verblijf.

Skopje

Skopje, de hoofdstad van Macedonië kent een turbulent verleden. Tweemaal krabbelde het na een aardbeving (in 518 en 1963) weer op in volle glorie opnieuw te stralen. Neem een duik in de geschiedenis in het Nationaal Museum van de Macedonische strijd voor vrijheid. Leeft u liever in het heden dan is het Museum van Hedendaagse Kunst is voor u. Sla het fort, de Mustafa Moskee, het centrale plein en het Holocaust museum ook zeker niet over. U niet alleen de stad maar vooral uzelf tekort doen.

Macedonië slechts 2,5 uur vliegen van Amsterdam

Naast een verblijf aan het strand, biedt Macedonië meer. Pelister, Mavrovo, Galicica zijn prachtige Nationale parken en uw bezoek meer dan waard. Ontdek Macedonië, in het hart van Europa, op slechts 2,5 uur vliegen van Amsterdam. Haar schoonheid zal u verbazen. 

Macedonië vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Ohrid, Noord-Macedonië
v.a.€ 750p.p.
incl. vlucht
 20-05-2024, (8 dgn)        Meer fotos
Ohrid, Noord-Macedonië
v.a.€ 766p.p.
incl. vlucht
 20-05-2024, (8 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding