Europa

Kanaaleilanden

  • pic 1
  • pic 1

De Kanaaleilanden zijn een mooie mix van zowel Franse als Britse invloeden. 

Bovendien hangt er op de eilanden een ontspannen Mediterrane sfeer. Deze combinatie staat garant voor een heerlijke vakantie.

De Kanaaleilanden zijn een ideale bestemming, ongeacht waar u naar op zoek bent. Houdt u van een rustgevende bestemming? Gaat u graag een sportieve uitdaging aan? U speelt graag golf tijdens uw vakantie? U wenst verschillende bestemmingen in één reis met elkaar te combineren? Het maakt niet uit waar u naar op zoek bent, u vindt het op de Kanaaleilanden.

De eilanden Jersey, Guernsey, Herm, Sark en Alderney vormen samen de Kanaaleilanden. Het grootste eiland van de archipel is Jersey en ligt op slechts 20 kilometer uit de kust van Frankrijk. Houdt u van vogels? Houdt uw camera of verrekijker paraat. Op Jersey treft u opvallende exemplaren. Stormvogels of de schattige kleine papegaaiduikers zijn graag geziene gasten. 

Guernsey staat synoniem voor bloemen en kliffen. U treft op dit eiland uiterst zeldzame orchideeën aan. Alderney, het meest noordelijk gelegen Kanaaleiland, is perfect wanneer u van geschiedenis en cultuur houdt. Het eiland staat vol forten en verdedigingstorens.

Het autovrije Herm en Sark trekt hen die op zoek zijn naar rust en natuur. Hier hoort u enkel de geluiden van de zee en het krijsen van de meeuwen. Op deze eilanden komt compleet tot rust.

De Kanaaleilanden zijn gemakkelijk bereikbaar, zowel per vliegtuig als per boot waarbij u de mogelijkheid heeft om uw eigen auto mee te nemen. De Kanaaleilanden trakteren u op een landschap vol glooiende heuvels, woeste baaien en een heerlijke Franse keuken. Wanneer vertrekt u?

LET OP! Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding