IJsland

Reist u mee naar IJsland, het land van vuur en ijs? Nergens ter wereld treft u zoveel vulkanen, gletsjers en geisers. In het dunst bevolkte land van Europa zijn vijfentwintig actieve vulkanen te vinden, de ruim honderd andere vulkanen rusten in het veelzijdige landschap.

Magisch

Laat u betoveren door het magische natuurverschijnsel dat luistert naar de naam Noorderlicht. Gedurende de wintermaanden (november t/m maart) is IJsland dé plek om dit bijzondere groene schijnsel aan de hemel te zien.

Blue Lagoon

Aan thermaal baden en spa's geen gebrek in dit noordelijke land, waarvan de Blue Lagoon veruit de bekendste van het land is.

Vulkanen en gletsjers

De natuurliefhebber in u, haalt in IJsland het hart op. Naast vulkanen en gletsjers biedt het land oogstrelende landschappen gevuld met metershoge watervallen en mineraalrijke meren, zwavelbronnen, modderpoelen en desolate lavawoestijnen. Neem uw camera en verrekijker mee en spot de rijkdom aan vogelsoorten op het eiland. Stap aan boord van de vele kleine bootjes en ga mee op walvisexcursie. Een ontmoeting met deze enorme zoogdieren zal ongetwijfeld een van de hoogtepunten van uw reis zijn.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Top excursies

Meer sportief aangelegd? Boekt u een excursie paardrijden, raften of gletsjerwandelen en wordt een met de natuur tijdens uw activiteiten.

Tip

IJsland laat zich perfect ontdekken per fly-drive vakantie. Liever met een groep op reis, vanzelfsprekend is dat ook mogelijk. Heeft u er al eens aan gedacht uw reis naar IJsland te combineren met een trip naar de Verenigde Staten?

IJsland vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Reykjavik, IJsland
v.a.€ 716p.p.
incl. vlucht
 18-12-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Reykjavik, IJsland
v.a.€ 731p.p.
incl. vlucht
 26-11-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Reykjavik, IJsland
v.a.€ 756p.p.
incl. vlucht
 27-11-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Reykjavik, IJsland
v.a.€ 803p.p.
incl. vlucht
 22-04-2024, (8 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding