Duitsland

Onze Oosterburen staan al jaren op de nummer 1 positie in de lijst van populaire vakantielanden onder de Nederlander. Deze dichtbij bestemming heeft ook immers voor ieder wat wils. Natuur, cultuur, bruisende steden en interessante musea. In Duitsland zit u altijd goed.

  • pic 1

Ideaal voor een stedentrip

Voor een stedentrip dichtbij huis kiest u voor een van de vele steden in Duitsland. Gaat uw voorkeur uit naar het maritieme Hamburg? Gaat u liever shoppen in Düsseldorf of geniet u van barok in Dresden? Bach, boeken en jugendstil, daarvoor reist u naar Leipzig. Sla het immer populaire Berlijn natuurlijk niet over.

Prachtige natuur

Aan prachtige natuur geen gebrek. Duitsland staat bol van de natuurparken, biosfeerreservaten en nationale parken. Ontdek de diverse regio's lopend, te paard, op de fiets of per boot. Uw inspanning wordt beloond, wat een onvergetelijke ervaring.

Wintersportvakantie

De wintermaanden kunnen rekenen op een grote schare Nederlandse bezoekers. Niet alleen is Duitsland een fijn land voor uw wintersportvakantie, een dagje naar een van de vele kerstmarkten wordt elk jaar al populairder. Het maakt niet uit of u kiest voor Keulen, Aken of Oberhausen, gezellig zijn ze allemaal.

Alles in mogelijk

Behalve dat Duitsland voor elke bezoeker wat wils te bieden heeft, is het land ook op tal van manieren bereikbaar. Of u nu kiest voor de auto, het vliegtuig of de trein, alles in mogelijk. Wellicht laat u zich liever rondrijden en kiest u voor een verzorgde busrondreis of ontdekt u verschillende steden tijdens een (rivier)cruise. Op welke manier gaat u Duitsland ontdekken? 

Duitsland vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Nordseebad Tossens (Butjadingen), Duitsland
v.a.€ 119p.p.
 29-01-2024, (8 dgn)        Meer fotos
Weiskirchen, Duitsland
v.a.€ 189p.p.
 04-11-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Gunderath, Duitsland
v.a.€ 216p.p.
 08-12-2023, (8 dgn)        Meer fotos
Krefeld, Duitsland
v.a.€ 217p.p.
 23-11-2023, (8 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding