Europa

Cyprus

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Cyprus - Het eiland van Aphrodite

Een eiland dat zowel Turks als Grieks is. Weet u over welke bestemming we het hebben? Juist, Cyprus.

Het eiland waar Aphrodite uit het schuim van de zee geboren werd. Een vakantie op dit eiland is reizen door een openluchtmuseum. Reist u mee naar een plek vol cultuurschatten, prachtige natuur en perfecte stranden?

Gezegend met een flinke portie zonuren maakt Cyprus, in combinatie met haar prachtige langgerekte stranden, een geschikte bestemming voor een strandvakantie. Vlei uzelf neer op een van de Bounty stranden in het Oosten. Boek een hotel in Larnaca of verblijf nabij het goudkleurige Lady’s Mile zandstrand in de omgeving van Limassol. Echter ook in Paphos of Ayia Napa bent u voor een zonvakantie precies aan het juiste adres.

U verwacht het wellicht niet, maar het is toch mogelijk. Skiën op Cyprus. Het befaamde Troodosgebergte doet in de wintermaanden dienst als skioord. In de andere seizoenen is het gebied populair bij wandelaars en natuurliefhebbers.

Cultuurliefhebbers zijn op Cyprus ook zeker aan het juiste adres. Het wemelt er van de archeologische monumenten en opgravingen. Bezoek zeker het Byzantijnse kasteel in Paphos. Een imposant bouwwerk dat in de pittoreske haven als een reus uit water oprijst.

Wie het Griekse eten kan bekoren, houdt ook van de Cypriotische keuken, ze lijken immers veel op elkaar. Spoel uw mezedes(kleine hapjes/voorgerechtjes) weg met een glas verrukkelijke Cypriotische wijn. Huur een auto en rij een van de wijnroutes over het eiland.

Tip: Gedurende het zomerseizoen is Cyprus niet alleen vanaf Schiphol maar ook vanaf diverse regionale luchthavens te bereiken.

Via het onderstaande zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. LET OP! Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding