Sint Maarten

Het tropische eiland Sint Maarten staat synoniem voor een azuurblauwe zee en hagelwitte stranden.

Geniet u van een heerlijke strandvakantie en strijk neer in Tintamarre of Prickly Pear eiland, het ultieme gelukzalige gevoel krijgt u er gratis bij.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Hagel witte stranden

De schone stranden en het heerlijke zeewater zijn naast om pootje te baden buitengewoon geschikt om watersport te beoefenen. Zeilen, windsurfen, duiken en snorkelen, het is naar hartenlust genieten. De kleurrijke onderwaterwereld vol bonte vissen en koraal zijn voor veel reizigers het hoogte punt van de reis.

Philipsburg

In Philipsburg, de hoofdstad van Sint Maarten flaneert u door Frontstreet, een fijne winkelstraat waar u tegen aantrekkelijke prijzen taxfree een nieuwe zomerse outfit bij elkaar shopt. Het nabij gelegen ruïne Fort Amsterdam daterend uit 1631 trekt cultuurzoekers op het eiland. Eenmaal op de top van het fort geniet u van een prachtig uitzicht over het eiland. De zeil- en cruiseschepen in Great Bay, die het eiland veelvuldig aandoen, liggen aan uw voeten.

Ideale huwelijksreis bestemmig

Sint Maarten in een ideale locatie om in het huwelijksbootje te stappen. Bent u Nederland al getrouwd? Geniet dan van uw huwelijksreis op het eiland, een droomreis bij uitstek. Samen met Saba en St. Eustatius vormt Sint Maarten de zogenaamde Bovenwindse eilanden. Door de centrale ligging is het eiland ideaal te combineren met de nabij gelegen eilanden St. Kitts & Nevis, St. Barths of Antigua. 

Sint Maarten vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

Philipsburg, St. Maarten/St. Martin
v.a.€ 1560p.p.
incl. vlucht
 02-11-2023, (9 dgn)        Meer fotos
Grand Case, St. Maarten/St. Martin
v.a.€ 1755p.p.
incl. vlucht
 18-10-2023, (7 dgn)        Meer fotos
Maho Bay, St. Maarten/St. Martin
v.a.€ 2095p.p.
incl. vlucht
 02-11-2023, (9 dgn)        Meer fotos
Maho Bay, St. Maarten/St. Martin
v.a.€ 2864p.p.
incl. vlucht
 02-11-2023, (9 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding