JAMAICA

Bij het vallen van het woord Jamaica, volgen automatisch in willekeurige volgorde de termen rum, reggae en rasta's.

Jamaica is een van de meest tropische Caribische eilanden

Aangevuld met relaxen in resorts, maar u zou zichzelf en het eiland tekort doen als uw reis enkel om deze elementen draait. Jamaica is ook een van de meest tropische Caribische eilanden met 2256 m hoge Blue Mountains, watervallen, idyllische baaien in het oosten en het groene heuvellandschap in het zuiden.

Jamaica heeft meer dan 120 bezienswaardigheden

Een plek waar u door tropische regenwouden dwaalt, langs palmen en orchideeën, waar exotische vogels kwetteren vanuit de boomtoppen. Tel daar de suikerrietplantages en bijbehorende landhuizen bij op en vergeet ook zeker de kleurrijke markten en pittoreske stadjes niet.

Jamaica met meer dan 120 bezienswaardigheden, heeft voor ieder wat wils!

Kingston

Kingston, de hoofdstad van Jamaica, is de grootste en belangrijkste stad van het land. En niet te vergeten is hier het Bob Marley museum, het voormalige woonhuis van de beroemdste inwoner die Jamaica ooit kende.

Wist u dat een andere bekend persoon ooit voet aan wal zette op Jamaica? Columbus deed tijdens een van zijn tochten het eiland ooit aan. Het is ook het eiland van de snelste man ter wereld, Usain Bolt, en van Coolrunnings met de Jamaicaanse bobsleeërs.

Montego Bay 

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Montego Bay is wellicht de bekendste badplaats van het eiland. Hier ontbreekt u aan niets in de vele boetiek hotels en heerlijke all-inclusive resorts. In Ocho Rios beklimt u de imposante watervallen bij Dunn's River Falls.

In Port Antonio vindt u prachtige stranden en verbogen baaitjes. Logisch dat de films The Blue Lagoon, Cocktail en Dr.No hier werden opgenomen. Voor de beste zonsondergang op het eiland, reist u naar Negril. Terwijl durfals van de hoge kliffen naar beneden duiken, geniet u van de zon die in de zee zakt.

Jamaica - Black River

Handen binnenboord tijdens een boottocht over de Black River, er zwemmen krokodillen in het water!

Jamaica per huurauto

Jamaica ontdekt u het beste door een rondreis te maken over het prachtige eiland.

Of u dat doet per huurauto of een georganiseerde tour, u beslist. U richt zelf uw reis in zodat de voor u perfecte elementen tijdens een reis samenvallen.

Jamaica - Weet u al hoe u Jamaica gaat ontdekken?

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding