Cuba

Een plek in de Caraïben waar oldtimers de wegen domineren, Mc Donalds nergens te vinden is maar sigaren des te meer.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Havana

Havana. Alsof u een paar decennia terug in de tijd gaat. Stap in een decor van de jaren '50 in de Hemingway bar El Floridita. Leer alles over een van de meest gedronken drankjes op het eiland in het Havana Club Rum museum. Slenter door de straatjes van Oud Havana en geniet van de fijne plekjes in de stad. Zoek schaduw onder de bogen van de gebouwen op Plaza de Armas, strijk neer op een terras op Plaza de la Cathedral met uitzicht op de imposante kathedraal en sla het pittoreske San Franciso de Asís plein met haar paardenkoetsjes niet over.

Tabaksplantages

Een zoektocht naar de traditionele sigaar, brengt u bij de tabaksplantages in de Viñales vallei. Uw cultuurhistorisch hoogtepunt beleeft u gegarandeerd in Trinidad, met haar koloniale autovrije centrum. Ruil de oldtimer in voor een 4x4 jeep en trek het binnenland in. Watervallen, bergen en rijke vegetatie domineren dit gedeelte van Cuba. Interesse in geschiedenis, dan is Santa Clara de plek om naar toe te gaan. Fidel Castro en Che Guevara zijn uw gids in deze stad.

Verblijf op exotische stranden 

Weet u al wat uw kiest? Een rondreis met privé chauffeur? Verblijf in een casa particular, bij de Cubanen thuis. Of gaat uw voorkeur uit naar een groepsrondreis met verblijf in kleinschalige en sfeervolle hotels. Uw reis naar Cuba is niet compleet zonder een paar dagen verblijf op een van de stranden op het eiland. Heerlijk he?

Cuba vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding