Caribisch gebied

Amerikaanse Maagdeneilanden

  • pic 1
  • pic 1

Amerikaanse Maagdeneilanden - America's Caribbean

Ze bestaan uit een Brits en een Amerikaans gedeelte en zijn beiden een waar tropisch paradijs, de Maagdeneilanden.

Op de Amerikaanse Maagdeneilanden treft u spectaculaire kustlijnen, hagelwitte stranden, fris helder water en een magnifiek onderwaterwereld, idyllischer kan het bijna niet. Vanzelfsprekend is het op deze bestemming tevens mogelijk te duiken, te snorkelen of deel te nemen aan andere takken van watersporten.

Deze eilandengroep bestaat uit een verscheidenheid aan eilanden. St. Croix, het hoofdeiland, trekt bezoekers met een voorkeur voor geschiednis. Hier treft u restanten van de oude Deense steden Christiansted en Frederiksted. De voormalige nederzettingen zijn getuigen dat dit ooit Deens grondgebied was.

Buureiland St. Thomas geniet faam vanwege haar havenplaats Charlotte Amalie. Deze plaats is een belangrijk aanlegpunt voor cruiseschepen in de Caribische Zee. Het minst bezochte eiland is Water Island.  

St. John, het kleinste eiland, bereikt per eenvoudige ferry – een vliegveld is niet aanwezig. Voor een ieder met een hart voor de natuur, geniet volop op de Maagdeneilanden. Het Virgin Islands National Park beslaat meer dan de helft van de oppervlakte van het eiland. Doe uw ogen even dicht en mijmer mee weg naar baaien gevuld met het helderste water, prachtige koraalriffen en uitgestrekte zandstranden. Aangevuld met mangrovenbossen en inheemse orchideeën, wat een plaatje!

Tijdens een cruise in het Caribisch gebied zijn de Amerikaanse Maagdeneilanden zijn een perfecte aanlegplaats. Veelal wordt deze bestemming aangeboden in combinatie met nabij gelegen bestemmingen zoals Dominicaanse Republiek, Sint Maarten, Guadeloupe en Martinique. 

 

Via het onderstaande zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken.  LET OP! Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding