Vietnam

Een land met een veelbewogen geschiedenis, een aantrekkelijk land waar u zich geen moment verveelt.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Vietnam is het waard om ontdekt te worden

Van Noord naar Zuid, Vietnam is het waard om ontdekt te worden. Reist u mee?Vietnam, Aziatisch maar met duidelijke sporen van haar Franse koloniale verleden. Waar u dat aan merkt? Wat dacht u van croissants en petit pains bij het ontbijt?

Hanoi

Hanoi een stad waar het authentieke karakter goed bewaard is gebleven. De met bomen omzoomde lanen, de ambachtslui die in de de oude wijk nog altijd hun beroep uitoefenen zoals hun vaders vader dat reeds deed. De serene stilte tussen de hectiek van toeterende scooters in de Tempel van de Literatuur en de verliefde stelletjes die bij het vallen van de dag samenkruipen op een bankje aan het Hoan Kiem meer. Hanoi toont het u allemaal.

Het grillige Karst gebergte trekt langzaam aan u voorbij wanneer u zich op het dek van het schip neervlijt tijdens een meerdaagse boottocht in Halong Bay. Dit prachtige natuurgebied verdiende niet voor niets een plek op de UNESCO werelderfgoed lijst. Fotogenieke eilandjes, geheimzinnige grotten en schattige strandjes zijn de ingrediënten tijdens uw tocht.

Bergstammen, herkenbaar aan hun kleurige klederdracht ontdekt u tijdens een trip naar Sapa. Wandel tussen de rijstvelden en de waterbuffels, ontmoet Hmong, Mao en Thai stamleden en geniet van weidse uitzichten. Sla de keizerlijke stad Hue niet over tijdens uw (rond)reis door Vietnam. Doet u Hoi An aan, dikke kans dat u met een maatpak terug naar Nederland keert.

Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City, met de bijnaam Parijs van de Oriënt is voor velen het begin/eindpunt van de reis en de uitvalsbasis voor een bezoek aan de wereldberoemde Cu Chi tunnels, het ondergrondse gangenstelsel van de Vietcong.Strandliefhebbers kiezen voor Nha Trang of Mui Ne. Wellicht vliegt u liever naar het tropische eiland Phu Quoc.

Stranden

Of u nu reist van Hanoi naar Ho Chi Minh City of andersom, het hooggebergte van Dalat bedwingt, fietst langs de vele rijstvelden, uw vergaapt aan overblijfselen van het Champa rijk of heerlijk van uw welverdiende rust geniet op het strand. Van een reis naar Vietnam krijgt u zeker geen spijt.

Vietnam vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding