Thailand

Het authentieke en onontdekte Thailand

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Ontdek het ongerepte en onontdekte Thailand in de groene provincie Loei!

Het is de minst toeristische bestemming van het land en dat is precies de reden dat u er naartoe moet!

De provincie Loei ligt in het noordoosten van Thailand en grenst in het noorden aan Laos. Vanuit Bangkok vliegt u in dik een uur naar Loei. Voor de avontuurlijkere reizigers is het ook mogelijk om met de bus te reizen. Houdt dan rekening met een trip van circa 9 uur.

Het prachtige groene landschap wordt enkel onderbroken door mooie kleurrijke tempels. De tempels zijn niet te vergelijken met de drukke, toeristische tempels in bijvoorbeeld Bangkok. De tempels zijn hier rustig en vredig en schitterend om te zien. Rondom Dan Sai moet u zeker een bezoek brengen aan de Wat Pho Chai Tempel en Wat Neramit Wipatsana. Ook wanneer u niks met het boeddhisme heeft, blijft een bezoek aan een tempel een bijzondere ervaring.

In het uiterste noorden van Loei ligt de plaats Chiang Khan. Chiang Khan is een gezellig en levendig dorp en ligt aan de rivier Mekong.Aan de o

In de hoofdstraat vindt u veel hippe bed & breakfasts en boetiek hotelletjes en veel kraampjes met heerlijke Thaise gerechten. Neem ’s ochtends een tuktuk naar de ochtendmarkt. Zoals overal in Loei zult u er weinig westerse toeristen tegenkomen. Vanuit Chiang Khan kunt u ook met een bootje de Mekong bevaren en een offer op de rivier achter laten. U mag niet meer achterom kijken maar alleen vooruit naar de toekomst.

Als u het authentieke Thailand wil ontdekken dan kan dat nog in Loei. Geen massatoerisme en vrijwel geen Westerse toeristen. Hier is het nog mogelijk om in uw eentje in een prachtig tempelcomplex te lopen, iets wat in de toeristische gebieden absoluut ondenkbaar is. Rust is sowieso iets wat u in Loei gaat vinden. Rust in combinatie met de extreem vriendelijke bevolking, maakt Loei tot een geweldige bestemming. 

Thailand vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

v.a.€ 836p.p.
incl. vlucht
 13-05-2024, (9 dgn)        Meer fotos
v.a.€ 882p.p.
incl. vlucht
 21-05-2024, (9 dgn)        Meer fotos
Cha-Am, Thailand
v.a.€ 890p.p.
incl. vlucht
 21-05-2024, (9 dgn)        Meer fotos
Pattaya, Thailand
v.a.€ 930p.p.
incl. vlucht
 13-05-2024, (9 dgn)        Meer fotos
The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding