Malediven

Sluit uw ogen en denk aan witte stranden, oneindige blauwe lucht en een azuurblauwe zee. Open uw ogen en weet dat dit geen droom is.

Dit is geen droom, geen illusie, op deze eilandgroep zijn vindt u het allemaal! Op de Malediven zijn de stranden echt mooier, is de lucht helderder en is de zee de heerlijkste waar u ooit in zwom.

De beste stranden ter wereld

De prachtige witte zandstranden en een verbazingwekkende onderwaterwereld, maken de Malediven tot één van de meest geliefde vakantiebestemmingen ter wereld

De Malediven bestaat uit 1.200 eilanden en elk eiland wordt omringd door perfecte stranden.

De Maldiviërs worden over de hele wereld gewaardeerd vanwege hun grote gastvrijheid. Wees niet verbaasd als uw resort u een prachtig versierde kokosnootdrank aanbiedt wanneer u uw bestemming bereikt.

Of u nu op een luxe resort verblijft, in Malé, of in een eenvoudig pension op een afgelegen atol, excursies worden vanuit elk resort georganiseerd.

Vissen, cruisen (om dolfijnen te zien dansen), duik- en snorkel excursies, bezoek aan de hoofdstad Male, shop-excursies naar naburige bewoonde eilanden en excursies naar echt verlaten eilanden.

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Top bestemming pur sang

Op de Malediven zijn de stranden mooier, is de lucht helderder en is de zee fijner dan waar dan ook ter wereld. De archipel van 1.200 eilandjes is het perfecte decor voor een lang gekoesterde droomvakantie. Of wat dacht u van de Malediven voor uw ultiem romantische huwelijksreis?

Boeiende onderwaterwereld

De kraakheldere Indische Oceaan leent zich uitstekend om onderwater te ontdekken. Duik in het water en u staat versteld staan van de rijke onderwaterwereld. Koraalriffen, kleurrijke vissen maken duiken en snorkelen tot een waar feest. Blijft u liever met het hoofd boven water, maar zoekt u verkoeling tijdens het heetst van de dag? Wat dacht u van zeekanoën of een tocht per zeilboot?

Luxe accommodaties 

Ontspan in een spa of woon een yoga sessie bij tijdens zonsopgang. De luxe accommodaties op de Malediven leggen u heerlijk in de watten. Combineer uw culturele reis door Sri Lanka met een paar dagen op de Malediven, de perfecte afsluiter van uw vakantie. Actief in en op water bezig zijn of lekker lui vanuit uw hangmat genieten van de ondergaande zon, de keuze is aan u. Na een verblijf op de Malediven komt u herboren terug van uw vakantie.

Malediven vakanties zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u reizen zoeken en boeken. Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club selectie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding