Australië (Oceanië)

Vanuatu

  • pic 1

Vanuatu - Another time, another place

U bent niet de eerste Europeaan die voet aan wal zet op de eilandengroep Vanuatu. Niemand minder dan zeevaarder kapitein Cook was de eerste. Slechts weinig anderen gingen u voor en slechts een handvol zal u volgen.

Deze bestemming in de Pacific wordt nauwelijks aangedaan door reizigers. Niet gek als u bedenkt dat de reis er naar toe lastig is. Per lucht zijn de verbindingen op een hand te tellen en de schaars aanwezige accommodatie zijn niet meer dan eenvoudig te noemen.

Toch is een reis naar Vanuatu zeker de moeite waard. Prachtige baaien en uitgestrekte lagunes wachten op u. De junglelandschappen en bergachtige eilanden die u hier treft, dat is de natuur in haar puurste vorm. Wilde vogelsoorten die u nergens anders treft, actieve vulkanen en stammen die één zijn met de natuur. Waar ter wereld ziet u dat?

Dol op duiken of snorkelen? Naast een prachtige onderwaterwereld daalt u voor de kust van het eiland Santo af naar een scheepswrak uit de tweede wereldoorlog.

Reist u mee naar deze bijzondere plek op aarde? Vanuatu, waar het gelukkigste volk ter wereld woont, heet u van harte welkom.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding