Australië (Oceanië)

Tonga

  • pic 1

Tonga 

Midden in de Stille Zuidzee ligt het laatste Polynesische koninkrijk Tonga. Een plek waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan.

Wanneer u naar Tonga waant u zich een ware pionier. Slechts weinigen gingen u voor naar deze archipel. Slechts een handvol reizigers bezoekt jaarlijks de prachtige eilanden. Toerisme staat derhalve, zelfs anno nu, nog immer in de kinderschoenen.

Bent u op zoek naar overweldigende natuur en cultuur, oude ruïnes, betoverende grotten en een fantastische onderwaterwereld? Wanneer u antwoord hierop volmondig ja luidt, dan wacht Tonga op u om ontdekt te worden.

Kijkt u niet raar op wanneer u heerlijk van de zon ligt te genieten en opgeschrikt wordt door geknor. Varkens lijken op Tonga de dienst uit te maken. Waar u ook kijkt, de koddige beesten dartelen werkelijk overal rond. Ook op het strand, waar ze zo nu en dan pootje baden of zich tegoed doen aan een krabbetje of een hapje schelpdieren.

U bereikt Tonga vanuit bijvoorbeeld Auckland in Nieuw-Zeeland of Melbourne of Sydney in Australië. Wenst u deze bestemmingen met elkaar te combineren? Wij stellen graag een mooi reisschema voor u samen.

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding