Australië (Oceanië)

Salomonseilanden

Salomonseilanden 

Welkom op de dunst bevolkte plek op aarde, de Salomonseilanden. Waar weinig mensen wonen, viert de natuur hoogtij. Dicht beboste, vulkanische eilanden en koraalatollen zijn de trofeeën van de eilandengroep. Tel daar een schat aan verschillende culturen, wild- en zeeleven, koraalriffen en trekkingsmogelijkheden in de bergen bij op en u weet dat de Salomonseilanden een echt paradijs op aarde zijn.

Van de meer dan 900 eilanden, verspreid over de Stille Zuidzee, zijn er slechts een handvol die door reizigers bezocht worden, te weten Choiseul, Santa Isabel, Malaita, New Georgia, Guadalcanal en Makira.

Voor liefhebbers van de onderwaterwereld zijn de Salomonseilanden the place to be. Kleurrijke koraalriffen, tropische vissen maar ook wrakken uit de Tweede Wereldoorlog zijn het bekijken meer dan waard. Ontdek de restanten van een Japans vrachtschip of een neergestort gevechtsvliegtuig.  

De laatste jaren steekt de lokale bevolking veel energie in het opzetten van kleinschalige eco-accommodaties. Internationale hotelketens zijn er niet te vinden, een handvol sterrenhotels is aanwezig. Verder zijn de aangeboden hotels eenvoudig te noemen.

Combineer uw bezoek aan Nieuw-Zeeland met de idyllische Salomonseilanden. Graag zoeken wij voor u een mooie reisroute uit.  

Meer informatie?

Contactformulier | Brochure-aanvraag | Offerte-aanvraag

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding