Marieke Pijnen

Reisadviseur uit Ossendrecht

06-53560078

MARIEKE PIJNEN, UW PERSOONLIJK REISADVISEUR VAN THE TRAVEL CLUB OSSENDRECHT

Doen waar je goed in bent, doen wat je leuk vindt. Ik ben er de laatste jaren wel achter gekomen dat dat is wat ik wil doen in het leven. 

Dat geldt natuurlijk voor mij maar ook zeker voor iedereen die ik op weg wil helpen. Ik ga voor jou doen waar ik goed in ben zodat jij je bezig kunt houden met wat jij leuk vindt! 

Iedereen gaat graag op vakantie maar over mij wordt wel eens gezegd dat ik meer plezier haal uit het regelen ervan. (dan uit de vakantie zelf ???? Misschien gaat dat net te ver maar ze zitten er niet helemaal naast...)

Waarom boeken via mij?

Na jaren van het uitzoeken van bestemmingen voor vrienden, familie en kennissen en natuurlijk voor mezelf en het onvermijdelijke "hier moet jij echt iets mee doen", heb ik de stap gewaagd. Mijn motto "koop herinneringen, geen spullen".

Ik ben zelf gek op vakanties! Waarom zeg ik bewust vakanties en niet reizen? Omdat ik het heerlijk vind om samen weg te zijn. Hoe groot of hoe klein ook. Bij reizen denk je al snel aan een grote rondreis of een verre bestemming. Iets wat ik natuurlijk heel graag tot in de puntjes voor jou verzorg, maar er is zoveel meer dat ik voor jou kan en wil doen. Juist die drempel wil ik weghalen bij mensen.

Surf moe

Ik merk in mijn omgeving dat steeds meer mensen surf moe zijn. (en dan bedoel ik niet op een plank over de golven...). Dat ze niet weten waar te beginnen, door de bomen het bos niet meer zien of de tijd er niet voor hebben. Het meest gehoorde bezwaar is dat alles op internet toch veel goedkoper is... Dat is een groot misverstand!

Altijd persoonlijke service!

Ik zeg altijd: alles (nou ja...bijna alles) wat jij zelf op internet vindt boek ik meestal voor dezelfde prijs, soms zelfs goedkoper maar krijg je altijd met mijn persoonlijke service! Maar het aller belangrijkste, ik kan veel meer voor jou vinden. Geef mij jouw wensen door en ik ga voor je op zoek. Geheel vrijblijvend.  

Try me! 

Wil je toch graag zelf boeken maar vind je het wel leuk dat ik het verder voor je afhandel? Maak dan gebruik van mijn online boekingsmogelijkheid

Contact

Wanneer ga jij je droom omzetten in een blijvende herinnering?

Tel  06-53560078

Mailto Marieke Pijnen  marieke.pijnen@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Hartelijke groeten,

Marieke Pijnen

 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding