Vivianne Bongers - Duchateau

Reisadviseur uit Maastricht

043-3212103

Vivianne Bongers - Duchateau, UW PERSOONLIJK REISADVISEUR VAN THE TRAVEL CLUB Maastricht

Kent u ze? Een personal trainer, personal shopper, personal assistant…
Waarom dan geen personal travel advisor?!
Kom verder en laten we kennis maken!

Wie ben ik

Ik ben Vivianne Bongers-Duchateau uit Maastricht. Reizen is mijn passie en hoe mooi is het dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken waarmee ik u als klant een heleboel zorgen uit handen neem. Ik heb ik meer dan 20 jaar ervaring in de reisbranche, waarvan ik 15,5 jaar aangesloten ben als zelfstandig reisondernemer (ZRO).

 In al die jaren heb ik al heel wat bestemmingen ontdekt zoals: Uganda, Mexico, Bolivia, Curacao, Aruba, St. Maarten, Thailand, Bali, Rusland, Mongolië, China, Zuid-Afrika, Seychellen, Namibië, Zimbabwe, Dubai, Oman, Israël, Portugal, Spanje, Canarische Eilandsen, Ibiza, Formentera, Griekenland, Egypte, Kameroen, India, Frankrijk, Groot-Brittannië, Benelux, Duitsland, Malta, Turkije en Italië.

Wat doe ik 

Ik weet dus waar ik over spreek als ik een reisvoorstel voor u maak. Waarvoor kunt u dan bij mij terecht? U kunt het zo gek niet bedenken… Beter gezegd: hoe gekker, hoe liever!

Van losse hotelovernachtingen tot autohuur, groepsreizen en incentives. Vliegvakanties naar zonbestemmingen binnen en buiten Europa, stedentrips of verre reizen. Een complete rondreis of alleen een vlucht. Huwelijksreizen, maar ook trouwen in het buitenland. Een actieve vakantie of liever een wellness reis. Busreizen, cruises en vergeet de wintersport niet…. Mijn zakenpartner Sharon Moers en ik draaien onze hand er niet voor om.

Ook Sharon heeft namelijk ruim 25 jaar ervaring in het vak en heeft zich gespecialiseerd in zakelijke boekingen en cruisevakanties.

Hoe werk ik

Neem per mail contact met mij op en laat uw wensen de vrije loop. Vermeld er wel een budget bij zodat ik weet binnen welke kaders ik mijn enthousiasme moet beteugelen en laat u verrassen door mijn persoonlijk advies.

Liever een afspraak maken? Dat kan ook. Bel mij op 06 224 96 224 en we plannen samen een moment dat het beste uitkomt.

En ontstaat er tijdens uw reis toch een probleem? Geen paniek: u kunt mij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Ik ben uw vaste contactpersoon; ik stuur u niet van het kastje naar de muur maar los het voor u op. Elke klant is bij mij nummer 1.

The Travel Club is uiteraard aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en Calamiteitenfonds.

Kortom, voor een goed en onafhankelijk reisadvies op tijden die u het beste uitkomen, bent u bij mij aan het juiste adres! Of zoals een van mijn vaste klanten altijd zegt: “Everyone should have a Vief in their life!”

Contact

Vivianne Bongers - Duchateau

Tel  043-3212103

Mailto Vivianne Bongers - Duchateau  vivianne@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding