Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Wenen

Naast het feit dat Wenen bol staat van de prachtige architectonisch hoogstandjes, kunt u er tevens bijzonder goed winkelen.

Stedentrip Wenen

Beleef Wenen

Schönbrunn, Sissi, Schnitzel, Sachertorte, allen staan ze synoniem voor de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.

Mooiste barokslot in Europa

Naast het drukbezochte, het mooiste barokslot in Europa, Schloss Schönbrunn, mag u de indrukwekkende Stephansdom niet vergeten met een bezoek te vereren. Niet alleen binnen de moeite van een bezichtiging waard, het fraaie dak vol kleurrijke tegels mag er eveneens wezen.

Voor een heel ander staaltje vakmanschap, het toonbeeld van moderne Weense architectuur, bekijkt u het kleurrijke Hundertwasserhaus.

Winkelen

Naast het feit dat Wenen bol staat van de prachtige architectonisch hoogstandjes, kunt u er tevens bijzonder goed winkelen. De Mariahilferstraße is daar het beste voorbeeld van.

Een avond naar de Staatsopera, een ritje in het reuzenrad van het wereldberoemde Prater of een ritje in een fiaker (beroemde paardenkoetsjes van de stad), de keuze is aan u.

Statige Weense koffiehuizen en vele barretjes

Bijkomen tijdens uw stedentrip Wenen van alle indrukken ? De vele statige Weense koffiehuizen lenen zich er perfect voor. Bij uw Wiener Melange bestelt u uiteraard een versbereid stuk chocoladetaart, de Wiener Sachertorte.

Stedentrip Wenen zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Wenen zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale stedentrip Wenen aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrips en werkt samen met organisaties wereldwijd.

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding