Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Vilnius

Stedentrip Vilnius

Veelzijdige hoofdstad 

Heeft u nog meer redenen nodig om een stedentrip te maken naar de veelzijdige hoofdstad van Litouwen?

Vilnius verrast u

Vilnius verrast u met haar historische binnenstad, waar het heerlijk wandelen is door de vele kleine steegjes langs een reeks aan kerken.

Vele van de oude klassieke gebouwen in het oude centrum staan UNESCO Werelderfgoedlijst vanwege de grote diversiteit aan architectuur en bouwstijlen. Gotische, renaissance, eclectische, neoclassicistische stijlen, u treft het in deze stad allemaal, gemoedelijk naast elkaar.

Bezoek aan Užupis

Bij een trip naar Vilnius krijgt u een bezoek aan Užupis cadeau. Dit onconventionele stadskwartier verklaarde zich in 1998 onafhankelijk en is een bolwerk van kunstenaars. U treft er vele leuke kunstgaleries.

TIP:

Voor een blik op de recente geschiedeins brengt u een bezoek aan het KGB museum, dat eigenlijk de naam ‘museum voor genocide slachtoffers’ draagt. Hier leert u over de duistere Sovjetgeschiedenis van het land.

Cafe s en barretjes

Laat u tijdens uw stedentrip naar Vilnius ook verrassen door de veelzijdigheid aan kleine cafe s en barretjes.

Stedentrip Vilnius zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u uw stedentrip Vilnius zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Vilnius aanbod.The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrips en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding