Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Valencia

thetravelclub stedentrip Valencia

Zon en zee of een stedentrip Valencia

Kiezen is soms lastig. Zon en zee of een stedentrip. In de Spaanse stad Valencia hoeft u geen keuze te maken, hier combineert het de beste elementen van vakantie vieren met elkaar. Sluit de dag af nadat u heerljk heeft rondgedoolt door de oude stad met een ijskoud drankje aan het strand.

Prachtige zandstranden

Naast prachtige zandstranden, waar het heerlijk toeven is, biedt een stedentrip Valencia een keur aan bezienswaardigheden. El Carmen, de oudste wijk van de stad, staat bol van de adembenemende bouwwerken. De imposante kathedraal van Valencia is daar slechts een voorbeeld van.

Modern Valencia

Het hypermoderne gedeelte van de stad, La Ciudad de las Artes y Ciencias genaamd, is een groot contrast met de oude stad. In deze stad van kunst en wetenschappen staan twee zaken centraal; architectuur en musea.

Relax!

Relaxen na een drukke dag in de stad, daarvoor is deze plek uitermate geschikt; Jardines del Túria. Deze enorme groene long van de stad, gelegen in de opgedroogde rivierbedding van de Túria rivier, slingert zich 9 kilometer langs de rand van het centrum. 

Stedentrip Valencia zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Valencia zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale stedentrip Valencia aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd.

Kijk op deze website voor alle stedentrip mogelijkheden of neem contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding