Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Taormina

Stedentrip Taormina

Wereldberoemd

Taormina, gelegen op de berg Monte Tauro, met een schitterend uitzicht over de Ionische Zee en de wereldberoemde vulkaan de Etna, is de leukste stad tijdens een verblijf op het vulkanische Italiaanse eiland Sicilië.

Grotendeels autovrij

Taormina, met haar gezellige straatjes, is grotendeels autovrij. Zo geniet u optimaal van de keur aan winkels, restaurants en fijne  terrassen.

Must see: Het Griekse theater

Qua bezienswaardigheden, mag u tijdens uw stedentrip Taormina het imposante Griekse theater, met een geschiedenis dat teruggaat naar de 2e eeuw, zeker niet missen.

Botanische tuin

Echter de prachtige Botanische tuin is eveneens een lust voor het oog. Voor een ademend uitzicht over de stad en haar omgeving stapt u in de kabelbaan. Taormina en omgeving liggen aan uw voeten.

Tip: stad-strand combi

Combineer uw stedentrip Taormina met een dagje strand.

De mooie stranden van Mazzaro, zijn gelegen bij de zogenaamde blauwe grot Grotta Azzura. Zonlicht reflecteert op het water, waardoor de grot helderblauw kleurt.  Tip: Maakt u zeker eens een boottochtje naar deze bijzondere grot.

Stedentrip Taormina zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u uw stedentrip Taormina zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Taormina aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk op deze website voor alle stedentrip mogelijkheden of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding