Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Stockholm

stedentrip Stockholm

Venetië van het Noorden

Eilanden die elk op hun beurt met vele bruggen verbonden zijn. Stockholm draagt niet voor niets de bijnaam 'Venetië van het Noorden'.

Een van de mooiste hoofdsteden 

Er valt over te twisten, maar velen zijn het er over eens, Stockholm is een van de mooiste hoofdsteden in Europa. Het is een stad vol contrasten een stad van statige oude panden versus moderne architectuur.

Gamla Stan

Te voet, slenterend door de smalle straatjes van de oude wijk Gamla Stan, tijdens uw stedentrip Stockholm betovert de Zweedse hoofdstad u met haar charmante uitstraling. Het hippe en levendige Södermalm zijn een walhalla voor iedereen met een hart voor mode en design.

Openluchtmuseum Skansen

Op het eiland Djurgården wacht openluchtmuseum Skansen op u, een museum dat u tijdens uw stedentrip Stockholm niet mag missen, net als het beroemde Vasa Museum. Het grootste houten Vikingschip is het pronkstuk uit de collectie. Bewonder Stockholm vanaf een van de vele boten en ook u zult voortaan beamen dat Stockholm de mooiste is in Europa.

Stedentrip Stockholm zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Stockholm zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Stockholm aanbod.The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 

Kijk op deze website voor alle stedentrip vakanties of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding