Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Sint Petersburg

Stedentrip Sint Petersburg

Sint Petersburg Lijkt op onze hoofdstad Amsterdam

Het 'Venetië van het noorden' zoals de bijnaam van de stad luidt, lijkt op onze hoofdstad Amsterdam. Dat is niet raar, aangezien Tsaar Peter de Grote, in deze stad en omgeving inspiratie opdeed voor de ontwikkeling van zijn stad.

De Hermitage

De Hermitage mag u tijdens uw stedentrip Sint Petersburg niet missen en is wellicht de belangrijkste bezienswaardigheid in de stad. Het voormalige winterpaleis van de Tsaar is thans een van de mooiste musea ter wereld.

Een absolute must-see tijdens uw stedenreis naar deze Russische stad. De Peter & Paul Vesting en de rijk gedecoreerde Bloedkathedraal zijn een lust voor het oog.

Nevsky Prospekt

Wanneer de avond valt, lijkt de stad wel een sprookje. De verlichtte paleizen zijn een lust voor het oog. Flaneert u, net als de locals, over de populairste straat in de Nevsky Prospekt en dineer in een van de vele restaurants die St.Petersburg rijk is. 

Stedentrip Sint Petersburg zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Sint Petersburg zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Sint Petersburg aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding