Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Rome

Alle wegen leiden naar deze ‘eeuwige stad’

Stedentrip Rome

Unieke Italiaanse bestemming, Rome. 

Rome is een groot openluchtmuseum, maar dan wel een waar u naast cultuur kunt snuiven, ook nog eens in goede restaurants van heerlijke gerechten geniet en uw vingers aflikt bij de beste ijsjes van het land. 

Bol van de bezienswaardigheden

In een stad die bol staat van de bezienswaardigheden en musea mag u de volgende must-sees tijdens uw stedentrip Rome zeker niet overslaan tijdens uw bezoek

Colosseum

Het Colosseum, het oude amfitheater dat voorheen plaats bood aan niet minder dan 70.000 toeschouwers. Ook het Forum Romanum is een indrukwekkende plek. Ooit het bruisende centrum van het Romeinse rijk, thans de meest bezochte attractie in de stad. 

Wereldberoemde Engelenburcht

Castel Sant’angelo werd door Dan Brown wereldberoemd, deze Engelenburcht diende eeuwenlang als toevluchtsoord voor pausen.

Om het Altarre della Patria kunt u simpelweg niet omheen. Het monument voor de eerste koning van het land is overigens de meeste inwoners van de stad een doorn in het oog.

Rome bruist

Gooi een muntje in de Trevifontein, laat u betoveren door het licht onder de koepel van het Pantheon, ga op bezoek bij de paus in Vaticaanstad, geniet van een ijsje op de Spaanse trappen en bezoek Villa Borghese. 

Rome bruist, u zult zich geen moment vervelen, sterker nog u zult terugkeren naar deze prachtige stad. Zeker weten.

Stedentrip Rome zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Rome zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Rome aanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 

Kijk voor alle stedentrip reismogelijkheden op deze website of neem contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding