Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Riga

Een stedentrip naar Riga is voor velen nog onbekend, geheel onterecht.

Stedentrip Riga

Boeinde binnenstad

De boeiende binnenstad, barstensvol Art Nouveau panden, staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Pracht en praal, waar u kijkt.

Dom en de Petruskerk

Daar Riga een Hanzestad is, sieren vele oude gildehuizen het stadhuisplein van de stad. Sla tijdens uw sightseeing de Dom en de Petruskerk zeker niet over. Laatstgenoemde heeft zelfs een van de hoogste torens ter wereld.

Winkelen en uitgaan

Winkelen en uitgaan behoren uiteraard eveneens tot de mogelijkheden tijdens uw stedentrip Riga. Gezellige winkelstraten kent Riga niet, maar maakt dat gemis meer dan goed in de vele shopping malls die de stad rijk is. In de oude stad zijn vele bars en restaurants te vinden.

Stedentrip Riga Tip: georganiseerde fietstour

Gaat u eens mee met een georganiseerde fietstour en ontdek de pareltjes van Riga. Of trap wat verder door en breng een bezoek aan Jurmala, een badplaats aan de Golf van Riga.

Stedentrip Riga Tip: Combi Baltische hoofdsteden Vilnius (Litouwen) en Tallin (Estland)

Riga laat zich uitstekend combineren met de nabij gelegen Baltische hoofdsteden Vilnius (Litouwen) en Tallin (Estland). Er vliegen voldoende luchtvaartmaatschappijen tussen de verschillende bestemmingen, waarom kiest u niet voor een combinatie stedenreis?

Stedentrip Riga zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Riga zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Riga aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding