Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Praag

stedentrip Praag

Bol van cultuur

Praag staat bol van de kunst en cultuur. Slaat u echter de goede uitgaansgelegenheden en het winkelgebied zeker niet over tijdens een stedentrip naar de Tsjechische hoofdstad.

Adembenemend

Het aantal bezienswaardigheden is bijna te veel om op te noemen. De rijk, met indrukwekkende beelden versierde, Karelsbrug, het kleurrijke astronomisch uurwerk nabij het oude stadsplein, de imposante Prager Burcht en de oude Joodse begraafplaats zijn slechts een greep van de adembenemende zaken in Praag.

Vele koffiehuizen

Koffie drinken in een van de vele koffiehuizen, winkelen voor Boheems glas, uzelf rond laten rijden in een paardenkoets of een boottocht over de Moldau. Uw dagen in Praag vliegen voorbij.

Haal meer uit uw stedentrip Praag

Hoe gaat u de gouden stad ontdekken? Per georganiseerde bus(excursie)reis, stapt u in uw eigen auto richting Tsjechië of vliegt u comfortabel naar deze prachtige stad? Uw reisadviseur van The Travel Club boekt altijd de stedentrip Praag die bij u past.

Stedentrip Praag zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u uw stedentrip Praag zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Praag aanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk op deze website voor alle stedentrips of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding