Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Parijs

Parijs is de meest favoriete stedentrip bestemming!

The Travel Club stedentrip

Favoriet

Parijs is niet voor niets bij veel Nederlanders een van de meest favoriete stedenreisbestemmingen.

De stad straalt een en al romantiek uit, bovendien is de ene wijk is nog boeiender dan de andere. Gezellige pleintjes, voortreffelijk eten gecompleteerd met een dito glas wijn. La vie est belle! 

Parijs op de fiets

Natuurlijk bezoekt u tijdens uw stedentrip Parijs de Eiffeltoren en vergaapt u zich aan de vele kunststukken in het Louvre, maar bekijk de lichtstad ook eens op een andere manier.

Stapt u eens op de fiets en trap op een zonnige ochtend met uw gids langs Museé d’Orsay, het Place de la Concorde en de Tuilerieën, de tuinen van het voormalige koninklijk paleis. U zult Parijs op een heel andere manier ervaren. 

Disneyland Parijs

Wilt u tijdens uw stedentrip Parijs niet enkel in de stad blijven? Dan is er op steenworp afstand Disneyland Parijs. Een pretpark met plezier voor jong en oud, dat vanuit het centrum eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar is.

Stedentrip Parijs zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u uw stedentrip Parijs zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Parijs aanbod.The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrips en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding