Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Palma de Mallorca

Wat velen niet weten dat de hoofdstad Palma de Mallorca zich perfect leent voor een aangename stedentrip.

Stedentrip Palma de Mallorca

Cultureel aanbod

Drie kenmerken waar het grootste eiland van de Balearen voornamelijk bekend om staat. Laat u verrassen door het gevarieerde culturele aanbod van de stad. De kathedraal La Seu ligt in het hart van de stad. Voor een prachtig panorama over de stad bezoekt dit fraaie godshuis, daar het hoog boven het centrum uittorent is het een ideaal oriëntatiepunt.

Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca

Het Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca mag u simpelweg niet overslaan tijdens uw stedentrip naar Palma. Deze kunstgalerij en museum is de absolute topbezienswaardigheid van de stad. 

Labyrint van middeleeuwse straatjes

Dwaal door het labyrint van middeleeuwse straatjes en steegjes, zo ontdekt u verborgen pareltjes in de stad. Kleine galeries, bijzondere speciaalzaken en gezellige pleintjes.

Playa de Palma

Verlangt u toch even naar het strand tijdens uw stedentrip Palma de Malorca , strijkt u tijdens de siësta dan neer op Playa de Palma.

Stedentrip Palma de Mallorca zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Palma de Mallorca zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Palma de Mallorca aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding