Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Oslo

Oslo maakt vast en zeker indruk op u

Stedentrip Oslo

Aker Brygge

De Aker Brygge maakt tijdens uw stedentrip Oslo vast en zeker indruk op u. Gelegen aan het indrukwekkende Oslofjord is de Aker Brygge dé plek in de stad om van het uitzicht over de stad te genieten.

Stedentrip Oslo & skiën?

Een stedentrip Oslo is heel gemakkelijk te combineren met skiën De Olympische Holmenkollen zijn slechts een metrorit van het centrum verwijderd. Langlaufen of skischansspringen, de keuze is aan u.

Prestigieus stukje architectuur 

De Karl Johans gate doorkruist praktisch het gehele centrum van Oslo. Wanneer u deze straat in zijn geheel afloopt, pikt u en passant vele belangrijke gebouwen, zoals het centraal station, het Noorse Parlement alsmede de Universiteitsgebouwen, meteen mee.

Operahuset 

Het Operahuset, een prestigieus stukje architectuur, het Kon-Tiki Museet, waar het vlot van ontdekkingsreiziger Thor Heyerdahl te bewonderen is, of het Munch museet, bekend vanwege het werk ‘de schreeuw’, allen maken ze op een eigen manier Oslo uniek. 

Stedentrip Oslo zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Oslo zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Oslo aanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding