Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Nice

Geniet tijdens uw stedentrip Nice van de prachtige brede boulevards die omzoomd zijn met palm- en pijnbomen.

Stedentrip Nice

Lust voor het oog

Wanneer de avond valt, flaneert u over de fameuze Promenade des Anglais waar u de prachtige Belle Epoque panden aanschouwt, een lust voor het oog.

Prachtige boulevards

Geniet tijdens uw stedentrip Nice van de prachtige brede boulevards die omzoomd zijn met palm- en pijnbomen. Strijkt u neer op een van de vele terrassen en geniet van een glas bubbels met uitzicht op de Middellandse Zee.

Museé Matisse

Cultuurliefhebbers bezoeken het Museé Matisse, de Russische Kathedraal of het archeologische thermencomplex

Shopwalhalla Avenue Jean Médecin

Houdt u van winkelen? Dan kunt u uw hart op halen op Avenue Jean Médecin, een waar shopwalhalla. Ook na winkelsluitingstijd blijft Nice een bruisende stad. Met haar vele restaurants en uitgaansgelegenheden weet de stad haar gasten tot in de kleine uurtjes te amuseren.   

Stedentrip Nice zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Nice zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Nice aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding