Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

NEW YORK

New York heeft op bijna iedereen een enorme aantrekkingskracht. Dat komt omdat de stad iets "unreal's" over zich heeft. Als u er nog nooit bent geweest kent u het vooral van televisie. Bijvoorbeeld van één van de talloze politieseries als CSI New York, Person of Interest, Elementary en White Collar of series als Gossip Girl en Sex & The City en, in vroeger tijden, Friends en Hill Street Blues.

New York leeft 24 uur per dag

New York leeft 24 uur per dag en straalt een enorme energie uit die u meteen in zijn greep neemt. Opvallend is de gigantische hoeveelheid gele taxi's die het straatbeeld beheersen, zijn de neonreclames van Times Square, de vele sirenes en vooral heel, heel erg veel hoge skyscrapers.

New York is natuurlijk ook de stad van The Statue of Liberty, dat qua symboliek niet onderdoet voor de Eiffeltoren in Parijs. Het is de stad van Central Park, Queens, Harlem , Soho en niet in de laatste plaats van Broadway.

U raakt in de ban

Of het nu gaat om die ene beroemde musical, die helicoptervlucht tussen de wolkenkrabbers, die klim naar grote hoogte op Empire State Building, die wandeling door Chinatown of dat ene indrukwekkende bezoek aan Ground Zero: u raakt in de ban. New York is enorm groot maar tegelijkertijd kleinschalig en gezellig. New York is geweldig. In New York loopt u de hele tijd met uw hoofd in de wolken!

Boek uw stedentrip New York in maart en ontvang 3 GRATIS extra's

Lastig om een hotelkeuze te maken?

Wij geven u 3 tips waar u met een gerust hart kunt verblijven in New York:

Amsterdam Court (2-sterren)

Kleinschalig boutiquehotel en een stukje Holland midden in het Theatre District op ca. 5 min. van Times Square. Boek nu

Ameritania Times Square (3-sterren)

De comfortabel, hip en modern ingerichte kamers op top locatie zorgen voor een heerlijke rustplek na een hele dag in de stad. Boek nu

Empire (4-sterren)

Beslist één van de populairste 4-sterren hotels van de stad. Naast de mooie elegante inrichting en de comfortabele kamers is met name de rooftop lounge met klein zwembad/pooldeck de grote trekker! Boek nu

Stedentrip New York zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u uw stedentrip New York zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip New York reisaanbod.The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrips en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 

Kijk op deze website voor alle stedentrips of neem contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding