Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip New York

U kijkt in New York uw ogen uit

Een stedentrip New York verveelt nooit 

TOP 3 hotels New York 

Om uw keuze makkelijk te maken hebben wij voor u 3 hotels geselecteerd waarbij u verzekerd bent van een goede prijs-kwaliteit verhouding.

New York bezoekers die u voor gingen hebben aangegeven dat hun verblijf hier erg aangenaam was en de ligging gunstig. Profiteer van onze ervaring!

Amsterdam Court (2-sterren)

Boek direct:

Ameritania Times Square (3-sterren)

Boek direct:

Empire (4-sterren)

Boek direct:

Een stedentrip New York verveelt nooit!

Een bruisende stad die immer in beweging is. Of u nu de bezienswaardigheden in Manhattan bezoekt, uw winkelhart ophaalt op Fifth Avenue, een musical bezoekt, de diverse wereldkeukens ontdekt of u uw dagelijkse hardloop rondje verplaatst naar Central Park, of u de eerste keer de Big Apple bezoekt of een trouwe bezoeker bent, New York verveelt nooit!

New York eens op een andere manier bezoeken?

Vanzelfsprekend slaat u het Empire State Building, Time Square en het Vrijheidsbeeld niet over tijdens uw stedentrip naar New York.  Stapt u eens op de pedalen en fiets door de wijken Queens of Harlem. Een absolute aanrader.

Vele skybars

Slurp, wanneer de avond valt, van een cocktail in een van de vele skybars die hoog in de wolkenkrabbers gevestigd zijn. U voelt zich terstond een beroemde filmster.

Voor elk budget

Een stedentrip New York is er voor elk budget. Van helicoptervlucht en Broadwayshow tot gratis ferry naar Staten Island. Een ding is zeker, wie eenmaal een stedentrip naar New York gemaakt heeft , komt terug. Gegarandeerd.

Stedentrip New York zoeken en boeken

Via het  zoekmenu kunt u uw stedentrip New York zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip New York aanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. 

Neem voor nog meer stedentrip mogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding