Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Napels

Via Caracciolo en Lungomare di Napoli

Zoekt u een mooe promenade, kijk dan niet verder dan de Via Caracciolo en Lungomare di Napoli. Gemarkeerd door cafeetjes en restaurants aan de ene kant en de Golf van Napels aan de andere kant, deze wandelpromenade voelt meteen als een ontspannende plek om je benen te strekken en de frisse zeelucht in te ademen.  De uitzichten op de nabijgelegen Mount Vesuvius en het eiland Capri voegen een bijna magisch element toe aan uw wandeling

Pompeii en de Vesuvius

Niet te missen tijdens uw stedentrip Napels: Twee van de meest iconische locaties, Vesuvius en Pompei. Deze zijn ongeveer 15 kilometer van het centrum van Napels te vinden. De Vesuvius is de enige actieve vulkaan die op het vasteland van Europa ligt, terwijl de stad Pompeii juist slachtoffer was van een van de uitbarstingen van de berg Vesuvius in het jaar 79.

De beste manier om beide lokaties te bekijken, zijn tijdens een rondleiding met een lokale gids.

Stedentrip Napels zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Napels zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Napels aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding