Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Marrakech

Onze tip: Last u zeker ook een trip buiten de stad in. Kameel rijden in de Sahara of per luchtballon de zon op zien komen in de woestijn.

Stedentrip Marrakech

De rode stad

Dwaal tijdens uw stedentrip Marrakech door souks, aanschouw het leven van alledag adat an u voorbij trekt op het Jeema el-Fna, het centrale plein van de stad en u zich een koning voelt in de prachtige paleizen.

Perfecte tijd

Zodra het blad in Nederland begint te vallen, breekt de perfecte tijd aan om Marrakech te bezoeken. Aangezien de herfst , maar ook in de lente zijn de temperaturen in de Zuid-Marokkaanse stad het aangenaamst zijn.

Meet the locals

Meet the locals in de medina, die in 1985 door UNESCO uitgeroepen werd tot Werelderfgoed. Mannen in djellaba, een lang los vallend gewaad, sloffen door de nauwe straatjes op weg naar hun kleermaker.

De vrouwen scharen bijeen bij de kleine kruidenier en delen de laatste nieuwtjes met elkaar.

Verwen uw smaakpapillen

Verwen uw smaakpapillen en ga op culinair avontuur. Proef van de onweerstaanbare Marokkaanse keuken en smul van couscous zoals u die niet eerder proefde. Wellicht krijgt u letterlijk en figuurlijk de smaak te pakken en duikt u tijdens een kookcursus zelf in de keuken. 

Volksbadhuizen en luxe spa's

Een stedentrip Marrakech is niet compleet zonder een schrobbeurt in de hammam. Gelukkig zijn die overal in de stad te vinden. Variërend van traditionele volksbadhuizen tot luxe spa's.

Stedentrip Marrakech zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Marrakech zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Marrakech aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding