Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Malaga

Stedentrip Malaga

Stedentrip of zonvakantie

De ideale stad voor een stedentrip, in Malaga staat u het ene moment in het oude centrum van de stad en op het andere moment flaneert u over de hippe promenade van de stad. 

Geniet van de bezienswaardigheden in het historische gedeelte van de stad en trakteer uzelf erna op de lekkerste tapas van de Costa del Sol.

Shop till you drop

Winkelen dat het een lieve lust is, als u wilt kunt u uw stedentrip Malaga alleen met winkelen al een paar dagen vullen. Daarvoor trekt u naar de autovrije Calle Marqués de Larios. 

Kledingwinkels, schoenenzaken en souvenirshops u treft ze er allemaal, evenals een filiaal van het beroemde Spaanse warenhuis El Corte Inglés.

Malaga barst van de cultuur

De beroemde kunstenaar Picasso werd in Malaga geboren, loopt u eens langs zijn geboortehuis of bezoek zijn museum. Het Plaza de la Constitución, het Alcazaba, een Moors fort, of de imposante kathedralen, Malaga barst van de cultuur.

Siësta!

Bent u moe geworden van alle indrukken, hou dan, net als de Spanjaarden siësta of relax op een van de stadsstranden. Zo gaat u aan het eind van de middag zo fris als een hoentje weer op pad.

Stedentrip Malaga zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Malaga zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Malaga aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding