Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Ljubljana

Stedentrip Ljubljana

Gaat u mee

Wie bij deze Sloveense stad denkt aan een grauwe en saaie Balkanstad heeft het bij het verkeerde eind. Daarmee doet u zichzelf en de stad tekort. Gaat u mee op reis om Ljubljana zelf te ontdekken?

Hippe stad

Ljubljana, studentenstad, hippe stad met een rijke kunstscene en dito geschiedenis. Langs de slingerende Ljubljanica rivier ontvouwt zich een eeuwenoude barokstad.

Hoog boven op de burchtheuvel torent kasteel Ljubljanica boven de stad uit.

Compact

De belangrijkste bezienswaardigheden in de stad liggen compact bij elkaar. Slenter over de met beelden versierde Drakensbrug, het symbool van de stad.  

Hou even halt bij de prachtige Robbafontein. Slaat u het eeuwenoude Franciskanerklooster en het Nationaal Museum zeker niet over.

Lake Bled

Combineer u stedentrip met een uitstapje naar Lake Bled, een meer dat bijzondere genezende krachten heeft.

Stedentrip Ljubljana zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Ljubljana zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Ljubljana aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding