Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Kopenhagen

Denkend aan de Deense hoofdstad Kopenhagen, denkt u waarschijnlijk direct aan de kleurrijke huizen, prachtige kastelen en, niet te vergeten, de kleine zeemeermin.

Stedentrip Kopenhagen

Bruisend havengebied

De perfecte uitvalsbasis van uw stedentrip Kopenhagen is het havengebied. Hier ontdekt u de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is, zoals de Kleine Zeemeermin, de nieuwe bibliotheek, het historische paleis Christiansborg en meer.

De Koninklijke Opera is tevens een lust voor het oog. De stad ligt aan uw voeten tijdens een bezoek aan het Amalienborg.

Must do in Kopenhagen: bezoek de Carlsberg Brouwerijen

Brengt u zeker tijdens uw stedentrip Kopenhagen een bezoek aan de beroemde Carlsberg Brouwerijen en leer alle ins & outs over dit Deense biermerk.

Gezelligste wijk Nyhavn

Locals zijn gek op deze wijk. Nyhavn wordt door hen als een van de gezelligste buurten van de stad bestempelt. Het is moeilijk hen ongelijk te geven, dit stukje Kopenhagen staat bol van kleurrijke oude huizen en gezellige cafés.

Amusementspark Tivoli

Vertier voor alle generaties brengt u tijdns uw stedentrip Kopenhagen naar het wereldberoemde amusementspark Tivoli. Shoppers en toeristen verzamelen zich op de Strøget, het grootste voetgangersgebied in Europa.

Stedentrip Kopenhagen zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Kopenhagen zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Kopenhagen aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding