Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Keulen

Keulen is gevuld met kroegjes, restaurants, biertuinen en clubs. Bijna altijd wordt er in de binnenstad (der Altstadt) wel een soort minicarnaval gevierd. 

The Travelclub Stedentrip

Duitse metropool vol bezienswaardigheden

Wie bij een stedentrip Keulen enkel denkt aan oude gebouwen, doet de stad tekort. Deze Duitse metropool vol bezienswaardigheden is een bezoek aan onze Oosterburen meer dan waard. 

Kroegjes, restaurants, biertuinen en clubs

Keulen is gevuld met kroegjes, restaurants, biertuinen en clubs. Bijna altijd wordt er in de binnenstad (der Altstadt) wel een soort minicarnaval gevierd. 

Het hart van het uitgaansleven ligt op en rond de Alter Markt. Aan de oever van de Rijn ligt Rheinvorstadt, met veel restaurants en cafés.

Must see! Dom van Keulen

Behalve de associatie met het geurwater, kent iedereen de Dom van Keulen. De imposante gotische kathedraal staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst. 

Vollop Winkel mogelijkheden

Keulen is een fijne stad om te winkelen, er zijn vele grote warenhuizen maar uiteraard ook leuke, talloze kleine winkeltjes. De beste plek is de Hohe Strasse, net ten zuiden van de Dom hier vindt u echt alle soorten winkels!  

Keulen vanaf het water 

Door de ligging aan de rivier de Rijn, kan tijdens uw stedentrip Keulen een boottocht niet uitblijven. Stap aan boord van een van de rondvaartboten en bekijk de stad vanuit een heel ander perspectief.

Stedentrip Keulen zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Keulen zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Keulen aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding