Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Istanbul

Istanbul, waar Europa en Azië elkaar de hand schudden

Stedentrip Istanbul

het beste van twee werelden

Reist u snel naar Istanbul en beleef een stedentrip die u het beste van twee werelden biedt. Het Hippodroom van Byzantium, de sprookjesachtige Blauwe Moskee en de indrukwekkende Aya Sofia, deze must sees van de Turkse stad liggen allen in de historische wijk Sultanahmet.

Historische wijk Sultanahmet

Wanneer u toch al in deze wijk bent, slaat u de Grote Bazaar dan zeker niet over, snuffelt u rond bij de meer dan 4.000 kramen en speel het spel dat afdingen heet. Het Topkapi paleis mag eveneens niet ontbreken tijdens uw tocht door het oude gedeelte van de stad.

Taksim is een heel ander verhaal. Aan deze kant van Istanbul domineren moderne winkels, bioscopen en restaurants. Duikt u voor een avondje uit tot in de kleine uurtjes in het nachtleven van de wijk Ortaköy.

Bosporus

Een boottocht over de Bosporus, proeven van verse Baklava of uzelf onderdompelen in een avond vol Turkse muziek? Kom naar Istanbul, u krijgt er tijdens uw stedentrip Istanbul geen spijt van.

Stedentrip Istanbul zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Istanbul zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Istanbul aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding