Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Ibiza

Stedentrip Ibiza

Ibiza stad heeft voor ieder wat wils

Een stedentrip naar Ibiza heeft voor elke bezoeker wel iets te bieden, Hippe winkels, grote nachtclubs en haar prachtige ommuurde oude centrum maken de hoofdstad van het gelijknamige eiland tot een boeiende stedentrip.

Historisch centrum Eivissa 

Het historische centrum van Ibiza, ook wel Eivissa genaamd, kijkt vanaf haar heuvel uit over de rest van de stad en het eiland. D’alt Vila behoort tot de best bewaard gebleven oude nederzettingen in het Middellands Zeegebied.

Binnen de stadsmuren slingeren smalle wegen en trappen langs statige herenhuizen omhoog naar het kasteel en de kathedraal. Eenmaal boven, heeft u een fantastisch uitzicht over de haven en het achterland van het eiland.

Discotheek Pascha

Is er een club die meer bekendheid geniet dan discotheek Pascha? In Ibiza stad kunt u uitgaan tot in de vroege ochtend.

Overdag geniet u van een keur aan restaurants en cafés en shopt u uw Boho-chique outfit bij elkaar in de hipste modezaakjes. 

Badplaats Talamanca

Ibiza-Stad heeft zelf geen stranden, echter met een kort tochtje per ferry, is de badplaats Talamanca prima bereikbaar.

Stedentrip Ibiza zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Ibiza zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Ibiza aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding