Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Gent

Stedentrip Gent

Sfeervolle cafés en een keur aan restaurants 

Voor een weekend genieten, trekt u eropuit naar Gent. De Vlaamse stad is een prachtige stad, vol schitterende panden, sfeervolle cafés en een keur aan restaurants.

De vroegere rijkdom hangt als een deken over de stad. Cafe s en restaurants zijn er in alle soorten en maten. Gaat u mee naar Gent? 

Zoek het hogerop

Het Belfort is het trotse symbool van de onafhankelijkheid van de stad. Stap in de lift en zoek het hogerop. Gent ligt aan uw voeten hoog boven op dit toonbeeld van vrijheid en macht. 

Beleef Gent al varend

Stap tijdens uw stedentrip Gent aan boord en vaar door historisch Gent. Al varend ontdekt u fraaie plekken in de stad zoals de Korenlei en de Lievekaai, het Gravensteen, het Rabot en het Patershol.

Proeven 

Zoetekauwen onder ons verlaten de stad niet zonder een zakje Gentse neuzen, ook wel cuberdons genaamd.

Stedentrip Gent zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Gent zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Gent aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding