Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Dubrovnik

Dubrovnik met haar oude ommuurde centrum, gelegen aan de voet van een rotsachtige heuvel, wacht op u om ontdekt te worden.

Stedentrip Dubrovnik

Gastvrije sfeer

Proef de gastvrije sfeer waar de regio Dalmatië in Kroatië befaamd om is. Slenter door het oude ommuurde stadsgedeelte. Ontdek de vele bezienswaardigheden rondom Loza, het centrale plein van de stad.

Banja Beach

Naast rustige stranden vindt u hier fraaie snorkelplekken.

Strijk tijdens uw stedntrip Dubrovnik neer op Banja Beach, hier kunt u diverse strandstoelen en parasols huren. Relaxed geniet u van het mooie uitzicht op de stad.

Ontdek de eilanden voor de kust

Stap aan boord van de verschillende boten die er voor anker liggen en ontdek de eilanden voor de kust. Naast rustige stranden vindt u hier fraaie snorkelplekken.

Dubrovnik is betaalbaar

Mochten al bovenstaande redenen nog niet genoeg zijn, u er toe te bewegen naar de parel van de Adriatische Zee af te reizen, bedenk dan dat een stedentrip Dubrovnik ook zeer vriendelijk voor uw portemonnee is, aangezien de prijzen in cafés en restaurants stukken lager liggen dan in Nederland.

Stedentrip Dubrovnik zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Dubrovnik zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Dubrovnik aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding