Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Dublin

Dublin is een fantastische stad waar oud en nieuw elkaar ontmoeten.

Stedentrip Dublin

Publin

U zult tijdens uw stedentrip Dublin merken dat Dublin een bruisende stad is. Dublin telt zo'n 800 pubs en heeft daarmee een ware pub-cultuur. Dublin wordt daarom al snel Publin genoemd.

Bekend zijn natuurlijk de zgn. 'live pubs', waar volop muziek wordt gemaakt en meegezongen kan worden. Kroegen zijn er in Dublin voor iedereen, allen hebben ze een gemoedelijke huiskamersfeer..

Saint Patrick’s Cathedral.

De stad bestaat niet louter uit het middeleeuwse centrum hebben, waar u zich vergaapt aan oude gebouwen zoals beroemde Saint Patrick’s Cathedral.

Dublin is een stad in beweging.

Neemt u bijvoorbeeld de Docklands. Een plek gelegen aan de oevers van de Liffey rivier, een plek in bloei. Niet enkel grote instanties als de Centrale bank en het convention centre weten deze opkomende wijk te vinden, ook nieuwe hotels, hippe restaurants en koffietentjes maken van deze oude industrieplek een nieuw kloppend hart in de stad.

Bol van de historie 

Pal aan de rivier ligt het CHQ, een plek die bol staat van de historie, maar dat tegenwoordig dienst doet als foodhall/exporuimte en tevens plaats biedt aan EPIC het Ierse Emigratie museum. 

Oudste universiteit van het land

Trekt u er even wat tijd voor uit, want de rij kan lang zijn, maar neem zeker een kijkje de bibliotheek van de oudste universiteit van het land, Trinity College.

Stedentrip Dublin zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Dublin zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Dublin aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding