Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Dubai

Een plek waar alles groot, groter, grootst is, met als overtreffende trap de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. 

Stedentrip Dubai

Dubai is het bekendste emiraat van de Verenigde Arabische Emiraten.

Wist u dat er ook nog andere plekken zijn in Dubai, plekken die niet uit nieuw- of hoogbouw bestaan? Het oudste gebouw van Dubai (1787) is het Al Fahidi Fort. Thans heeft het de functie van militair bolwerk verloren en is het het Dubai Museum.

Neemt u eens kijkje en ontdek hoe Dubai eruit zag alvorens het een wereldstad werd.

Shop till you drop

Breng zeker tijdens stedentrip Dubai een bezoek aan de Deira Spice Souk, uw reukorgaanzal er overuren draaien. Talloze kruiden, specerijen en geurende vruchten prikkelen uw neus. Pas op dat uw in de verderop gelegen Gold Souk niet verblind wordt door het alom aanwezige goud.

Dubai Mall

Houdt u meer van moderne(re) winkels? Haalt u dan uw hart op in de Dubai Mall. Een winkelcentrum met niet minder dan 1.200 winkels onder een dak en daarmee het grootste winkelcomplex ter wereld. Behalve de vele winkels huist het Dubai Aquarium & Underwater Zoo eveneens in dit enorme shoppingcenter. 

Woestijnsafari

Mochten alle hoge gebouwen, de vele en het moderne entertainment u even te veel worden, stap dan in een Jeep en trek de woestijn in. Bij heldere nacht telt u ontelbare sterren tot u in uw Bedoeïenen tent in slaap valt.

Stedentrip Dubai zoeken en boeken

Via het zoekvenster kunt u uw stedentrip Dubai zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Dubai aanbod.The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk op deze website voor alle stedentrip en vakantie mogelijkheden of neem contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding