Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

Stedentrip Cordoba

Deze bloeiende Andalusische stad staat bol van de cultuur, wat een hele unieke sfeer geeft aan Cordoba.

Stedentrip Cordoba

Plein Plaza de la Corredera

Plaza de la Corredera is een van de grootste pleinen van de stad. Hier ontmoeten de lokale mensen elkaar en vanaf de talloze terrasjes is er genoeg te zien. In de buurt van het plein vind u diverse musea waarvan de meeste gratis te bezoeken zijn.

Fietsen in Cordoba

Fietsen in Cordoba is kunt u zeker niet overslaan en is een leuke manier om de stad te verkennen. De ideale excursie voor het hele gezin. Fiets met een lokale gids langs alle bezoenswaardigheden.

Spaans temperament 

Cordoba is een stad met een rijke geschiedenis en is door de eeuwen heen door verschillende volken bewoond.

Bruisend spaans nachtleven

Een must om tijdens uw stedentrip Cordoba mee te maken is het bruisende Spaanse nachtleven. Genoeg keuze uit vele gezellige Taberna s  waar s avonds Spaanse muziek gespeelt wordt.

Stedentrip Cordoba zoeken en boeken

Via het zoekmenu kunt u uw stedentrip Cordoba zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale stedentrip Cordoba aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan stedentrip en stedenreizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

Kijk voor alle stedentrip reizen op deze website of neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding